Netwerkfestival Gelders Sportakkoord

Datum28 september 2021
Tijd15:00 - 18:00 uur
LocatieSportcentrum Valkenhuizen, Arnhem

Zie jij er ook zo naar uit: op pad naar een bijeenkomst om daar informeel bij te praten met enthousiaste professionals, ideeën uit te wisselen en mee te doen aan leuke activiteiten? Op dinsdag 28 september kan het weer bij het Netwerkfestival Gelders Sportakkoord! We nodigen je van harte uit om die middag partners te ontmoeten die zich net als jij inzetten om sporten en bewegen in Gelderland te stimuleren.

De snelste cabaretier van Nederland, Dolf Jansen, verzorgt de sportieve aftrap. Daarna wandel je in kleine groepjes langs de verschillende stands en maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen van diverse partners van het Gelders Sportakkoord. De partners gaan graag met je in gesprek om ook van jouw expertise gebruik te maken. En je kunt je energie kwijt, want er zijn verschillende clinics. Zo laat Paul Toes je kennis maken met rolstoelbasketbal, daagt olympiër Enrico Lacruz je uit voor een boksclinic en kun je onder deskundige begeleiding van Joost Wichman ervaren wat een pumptrack is.

Programma
Het coronaproof netwerkfestival is in de buitenlucht bij sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. Dit is het programma in het kort:

  • 15.00 uur – Ontvangst
  • 15.20 uur – Warming-up
  • 15.30 uur – Sportief welkom door dagvoorzitter Sjoerd Weikamp en aftrap door Dolf Jansen.
  • 15.50 uur – Netwerkfestival voor en door partners (vier rondes van een kwartier), met onder andere aandacht voor: diversiteit, duurzaamheid, vitale medewerkers, gezondheid en preventie, opbouwen na corona, stimuleringsprijs, toegankelijkheid, gezond eten en talentontwikkeling.
  • 17.15 uur – Borrel en ballen

Coronamaatregelen
Om een veilig evenement te organiseren hebben deelnemers toegang met een QR-code in de CoronaCheck app of een negatieve test van Testen voor Toegang. Als het weer slecht is verplaatsen we het netwerkfestival naar binnen, uiteraard volgens de coronaregels van dat moment en ook volgens de hierboven genoemde toegangsregels.