Jaarcongres 2023: Samen Doortrappen

Datum14 februari 2023
Tijd13:00 - 18:00 uur
LocatieProdentfabriek, Amersfoort

Het is bijna zover: Het Samen Doortrappen congres!

Dit jaar op 14 februari van 13.00 tot 18.00 uur, live vanuit de Prodentfabriek in Amersfoort .
Tijdens deze feestelijke bijeenkomst vieren we wat we hebben bereikt met Doortrappen de afgelopen vier jaar en kijken we samen vooruit.

Programma 14 februari
We trappen de bijeenkomst af met de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe Doortrappers te ontmoeten. Daarna volgt een boordevol interactief programma met o.a. live muziek van Fleur Raateland, bewegen met buurtsportcoach Britt Holtz en met verrassingen voor actieve Doortrappers. Tevens is er een serieuze noot op deze dag als we de laatste cijfers rondom verkeersveiligheid en de oudere fietsers bespreken.

Inspirerende sprekers
Een middag met inspirerende sprekers zoals Funda Müjde, cabaretière, actrice, columniste, presentatrice en handbiker. Verder spreekt Geertje Hegeman, afdelingshoofd Verkeersveiligheid van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ook delen Gerard Prins (Fietsersbond) en kwartiermakers Chantal Kronenburg (provincie Utrecht) en Meriam van Franeker (provincie Zuid-Holland) hun ervaringen met Doortrappen. In hun verhalen staan verbinding en doorzettingsvermogen centraal.

Met deze inspiratie gaan we samen met jullie graag op pad naar een toekomst waar nog meer ouderen veilig kunnen blijven fietsen tot hun 100.

Pub quiz en aanmelden
Een café zou geen café zijn als de middag niet wordt afgesloten met een pub quiz en een borrel. Kom ook langs en schrijf je nu in!

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst vieren we wat we hebben bereikt met Doortrappen de afgelopen vier jaar en kijken we samen vooruit. Het belooft een middag te worden vol inspiratie, interactie en verrassingen. Waarbij we met jullie op pad gaan naar een toekomst waar nog meer ouderen veilig kunnen blijven fietsen tot hun 100e!

Aanmelden