Ik doe mee aan het Gelders Sportakkoord!

Met het Gelders Sportakkoord 2.0 willen we een gezamenlijke droom realiseren: Gelderland is een provincie waar iedereen die dat wil kan bewegen en sporten, in de buurt en in verbinding met elkaar. Onze omgeving, met een uitdagende buitenruimte en goed uitgeruste accommodaties, is groen en duurzaam wordt optimaal benut en is toekomstbestendig. Een positieve krachtige en levendige sportcultuur inspireert jong en oud om te gaan bewegen en het eigen sporttalent te ontwikkelen. Daardoor wordt Gelderland de vitaalste provincie van Nederland.

Digitaal ondertekenen
Als partner van het Gelders Sportakkoord geeft u met een handtekening onder het akkoord aan een actieve bijdrage te willen leveren aan de uitvoering van het Gelders Sportakkoord 2.0. Dat kan zijn door gewoon mee te denken, kennis te delen, mankracht te leveren, financieel te ondersteunen of op een andere wijze die u passend lijkt. U heeft wellicht eerder uw handtekening al gezet onder het Gelders Sportakkoord. Toch nodigen wij u uit dit Gelders Sportakkoord 2.0 te ondertekenen en aan te geven hoe uw bijdrage er uit kan zien. Bent u nog geen partner, maar wilt u dat wel worden, stuur dan een mail aan info@gelderssportakkoord.nl.

Ondertekenen doen we digitaal. Door het formulier hieronder in te vullen geeft u aan op welke thema’s u bijdraagt aan het Gelders Sportklimaat. We vragen u dan ook deze in te vullen. Deze verklaring plaatsen we ook op uw eigen partnerpagina.

Uiteraard willen we laten zien dat jullie als organisatie het Gelders Sportakkoord steunen. In de stijl van het Gelders Sportakkoord 2.0 hebben we een kaart gemaakt. Wij vragen u de kaart uit te printen (bij voorkeur in kleur) en een foto ermee te maken. Dit kan een foto van uzelf zijn, maar bijvoorbeeld ook een foto gemaakt tijdens de jeugdtraining, op uw locatie of in combinatie met een voorwerp dat symbool staat voor uw sport of dienstverlening. Deze foto kunt u in het formulier hieronder uploaden.

Download hier de ondertekeningskaart

 • Ik doe mee met het Gelders Sportakkoord 2.0! Met het invullen van dit formulier onderteken ik het Gelders Sportakkoord en draag ik bij aan de uitvoering daarvan.
 • Voeg hier de hyperlink naar de website van uw organisatie in
 • Upload hier het logo van uw bedrijf / organisatie
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, svg, ai, Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  • Hier is ruimte voor een korte organisatie-omschrijving. Deze verschijnt met uw logo op de partnerpagina. De partnerpagina kunt u op een later tijdstip altijd nog wijzigen of aanvullen.
  • Upload hier uw foto met de ondertekeningskaart.
   Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.