Boostpumptracks.nl

In beweging

Een pumptrack is misschien wel dé oplossing voor een van de belangrijkste maatschappelijke vraagstukken van deze tijd: hoe krijgen we kinderen en tieners naar buiten en in beweging? Want moderne technologie heeft ons spelcomputers, tablets en smartphones gegeven: alternatieven met een enorme aantrekkingskracht.

Er is dus een prikkel nodig. Een uitdaging. En wij denken dat een pumptrack juist die dingen te bieden heeft. Het is snel, veilig en je hebt het snel onder de knie. Het combineert de voordelen van een BMX-baan en een skatepark en geeft dé kick om weer lekker actief bezig te zijn.

Boostpumptracks.nl biedt alles wat nodig is om kinderen te laten bewegen: we ontwikkelen tijdelijke of permanente pumptracks, organiseren evenementen en bieden met de Pumptrack Container een uniek totaalpakket aan: en eenvoudig te monteren pumptrack, speciale fietsen, bescherming én lesmateriaal. Het is de perfecte aanvulling op de gymles en ideaal voor naschoolse activiteiten.

Contactpersoon: Joost Wichman
+31 6 52 63 04 81

Wij doen mee aan het Gelders Sportakkoord 2.0! Onze thema’s:

Joost Wichman is een van de aanvoerders op het thema Duurzame sportinfrastructuur

Duurzame sportinfrastructuur van meerdere kanten belicht tijdens themabijeenkomst

Read more about Duurzame sportinfrastructuur van meerdere kanten belicht tijdens themabijeenkomst
Resultaat

Nieuwe thema’s bij extra bijeenkomst Gelders Sportakkoord 2.0

Read more about Nieuwe thema’s bij extra bijeenkomst Gelders Sportakkoord 2.0

Wie heeft het beste idee om inwoners van Gelderland in beweging te brengen?

Doe mee met de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat 2021 en maak kans op 20.000 euro om jouw plan werkelijkheid te laten worden!

Klik hier voor meer informatie!