Bijeenkomst ‘Een gezondere sportkantine’

Datum12 november 2019
Tijd19:30 - 21:30 uur
LocatieGoffertstadion, Stadionplein 1, Nijmegen

Veel sportverenigingen zijn overgegaan op een gezondere kantine. Een goede ontwikkeling, want als vereniging wil je dat je spelers fit zijn en wil je je vereniging toekomstbestendig maken. Daar kun je ook voor, tijdens en na het sporten aan bijdragen met een gezonder aanbod in je kantine. Niet door friet uit het assortiment te halen, maar juist door daarnaast gezondere keuzes aan te bieden en die aantrekkelijk te maken. Zo wordt de gezondere keuze ook de makkelijke keuze.

Gezonde samenwerking
De Gelderse betaald voetbalorganisaties: De Graafschap, N.E.C. en Vitesse hebben de handen ineengeslagen. De drie clubs scharen zich achter het initiatief van gezondere sportkantines bij sportverenigingen. De 3 Gelderse BVO’s zijn dagelijks bezig met gezonde leefstijl, beweging en voeding en delen graag hun kennis en expertise op dit gebied met amateurverenigingen. Om dit te realiseren, organiseren de clubs inspirerende bijeenkomsten op hun trainingsaccommodaties.

Wil jij hier met jouw vereniging ook mee aan de slag? Kom dan naar één van de (drie) bijeenkomsten over De Gezondere Sportkantine en kijk wat dit voor jouw vereniging kan opleveren.

Tijdens deze interactieve avond kom je meer te weten over thema’s als:
– Wat eet een topsporter?
– Hoe maak je jouw sportkantine gezonder?
– Hoe houd je het aanbod betaalbaar?
– Hoe kan een gezondere kantine je omzet verhogen?
– Hoe zorg je voor draagvlak binnen je vereniging?

Aanmelden kan via maatschappelijk@nec-nijmegen.nl
Je ontvangt van N.E.C. meer informatie over de bijeenkomst.