Inspiratiebijeenkomst Sport- en Beweegakkoord Gemeente Berg en Dal

Datum11 maart 2020
Tijd19:00 - 21:30 uur
LocatieGolfbaan Rijk van Nijmegen, Groesbeek

Wilt u meedenken en helpen het sportklimaat in de gemeente te verbeteren? Wij willen nog meer inwoners van de gemeente Berg en Dal met plezier laten sporten en bewegen. Doet u mee?

De kracht van sport en bewegen kan veel betekenen voor de gemeente Berg en Dal. Sport is gezond, brengt mensen samen, maakt weerbaar en daagt uit. Steeds meer mensen zien en erkennen de waarde van sport en bewegen. Om nog meer inwoners van de gemeente Berg en Dal in beweging te brengen gaan we met sportaanbieders, ondernemers, onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijke partners en andere organisaties aan de slag met het opstellen van een lokaal sport- en beweegakkoord in de gemeente Berg en Dal. Want het lokaal sport- en beweegakkoord maken we samen!

In het lokaal sport- en beweegakkoord komen ambities en afspraken die we samen maken en waar we samen verantwoordelijk voor zijn. We zijn benieuwd wat uw dromen zijn voor een gezond sport- en beweegklimaat in uw gemeente en daarom nodigen wij u van harte uit voor een inspiratiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst willen we met u en andere lokale partijen gaan bepalen wat belangrijk is voor sport en bewegen in de gemeente Berg en Dal.

Tijdens de inspiratiebijeenkomst komen uw dromen, ideeën en ambities op de volgende thema’s aan de orde:

1. Inclusief bewegen – Iedereen doet mee!
2. Duurzame sport- en beweegomgeving – Bewegen kan overal
3. Vitale sport- en beweegaanbieders – Klaar voor de toekomst
4. Positieve sportcultuur – Sporten en bewegen is leuk, eerlijk en veilig
5. Van jongs af aan vaardig in bewegen – Jong geleerd is oud gedaan

Datum: woensdag 11 maart 2020

Locatie: Golfbaan Rijk van Nijmegen (Postweg 17, Groesbeek)

Tijd: 19.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Aanmelden kan tot maandag 9 maart. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Voorafgaand aan de inspiratiebijeenkomst ontvangt u nog een e-mail met de laatste informatie.

Aanmelden inspiratiebijeenkomst

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze sportformateur, Annemiek van de Grint via annemiek.van.de.grint@geldersesportfederatie.nl.