Kenniscafé Sport en Bewegen online: Wie geven we de ruimte?

Datum26 oktober 2020
Tijd15:00 - 17:00 uur
LocatieOnline

Over de inclusieve beweegvriendelijke omgeving

Het Kenniscentrum Sport & Bewegen organiseert – in samenwerking met de Alliantie ‘Sporten en bewegen voor iedereen’ – op maandag 26 oktober een online kenniscafé over de inclusieve beweegvriendelijke omgeving. Belangenbehartigers, wetenschappers en beleidsmakers geven presentaties en gaan met elkaar in discussie, onder leiding van debatleider Martijn de Greve. Deelname is gratis.

Doe inspiratie op van o.a. Rick Brink (‘minister van Gehandicaptenzaken’), Rita van Driel (voorzitter Alliantie Sporten en bewegen voor iedereen), prof. dr. Marco te Brömmelstroet (de ‘fietsprofessor’), Jorn Wemmenhove (urban change maker Humankind), Remko van den Dool (onderzoeker bij Mulier Instituut), Lieke Helmes (projectleider toegankelijk Zwolle), Kerstin Leidorf (VNG, projectteam Iedereen doet mee) & Guus Janssen (Advies Centrum Toegankelijkheid stichting Bartiméus). En draag in de interactieve sessie bij aan de inhoud van het nieuw te verschijnen inspiratiedocument Inclusieve Beweegvriendelijke Omgeving.

Voor wie is het evenement interessant?
Voor beleidsmedewerkers van gemeenten en provincies, ontwerpers, belangenbehartigers, onderzoekers en andere geïnteresseerden.

Vragen?
Stuur een e-mail naar Stasiu Teunissen.

 

Aanmelden bijeenkomst Kenniscafé Sport en Bewegen