Sportcafé Arnhem

Datum4 februari 2020
Tijd19:00 - 22:00 uur
LocatieSporthal Rijkerswoerd, De Pas 44, Arnhem

Arnhem is een prachtige stad, bestaande 24 wijken en elke wijk is uniek. Met eigen wensen en dromen, ook over sport en bewegen in de wijk. Welke rol speelt sport en bewegen op uw scholen? Hoe kan sport en bewegen voor meer verbinding zorgen in uw wijk? Hoe is het sportaanbod geregeld in uw wijk? Zijn er voldoende speelplekken voor kinderen? Kunnen ouderen elkaar ontmoeten met activiteiten? Wat zou er kunnen verbeteren? Wij zijn dan ook benieuwd naar uw mening!

Wij nodigen u daarom graag uit voor een actief Sportcafé. Op dinsdag 4 februari van 19.00 tot 22.00 uur gaan we met elkaar in gesprek over de toekomst van sport en bewegen in onze gemeente en wijken.

In het lokale sportakkoord komen afspraken die we samen maken en waar we samen verantwoordelijk voor zijn. Een brede samenwerking met sportaanbieders, scholen, vertegenwoordigers uit de wijken, ondernemers, maatschappelijke partners en andere organisaties is essentieel voor een gezond sportklimaat. Arnhem kiest voor een wijkgerichte aanpak en heeft ervoor gekozen om in 2020 met drie wijken (Presikhaaf, Elderveld en Rijkerswoerd) te starten.

Aanmelden

Wilt u meedenken? Meldt u dan aan door een e-mail te sturen aan Denise Simonse van Sportbedrijf Arnhem: denise.simonse@sportbedrijfarnhem.nl. Een week voor de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging en het programma.