Sportcafé Doesburg

Datum20 januari 2020
Tijd19:00 - 21:30 uur
LocatieSportpark Doesburg

Gemeente Doesburg heeft een goed voornemen: in 2020 nog meer inwoners van Doesburg met plezier laten sporten en bewegen. Doet u mee?

De kracht van sport en bewegen kan veel betekenen voor onze gemeente. Sport is gezond, brengt samen, maakt weerbaar en daagt uit. Steeds meer mensen zien en erkennen de waarde van sport en bewegen. Om nog meer inwoners van Doesburg in beweging te brengen gaan we met sportaanbieders, ondernemers, onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijke partners en andere organisaties aan de slag met het opstellen van een lokaal sport- en beweegakkoord in Doesburg. Want het lokaal sport- en beweegakkoord maken we samen!

In het lokaal sport- en beweegakkoord komen ambities en afspraken die we samen maken en waar we samen verantwoordelijk voor zijn. We zijn benieuwd wat uw dromen zijn voor een gezond sport- en beweegklimaat in Doesburg en daarom nodigen wij u van harte uit voor het Sportcafé. Tijdens deze bijeenkomst willen we met u en andere lokale partijen gaan bepalen wat belangrijk is voor sport en bewegen in Doesburg.

Datum: maandag 20 januari
Plaats: Sportpark Doesburg (Oranjesingel 22-24 in Doesburg)
Tijd: 19:00 – 21:30 uur (inloop vanaf 18:30 uur)

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan aanmelding@doesburg.nl. o.v.v. ‘Sportcafé’, uw naam en van welke organisatie of vereniging u bent. Aanmelden kan tot 15 januari.

Lees meer