Themabijeenkomst Lokaal Sport- en Beweegakkoord Gemeente Voorst

Datum5 maart 2020
Tijd19:30 - 21:30 uur
LocatieRabobank, Dorpsstraat 24, Twello

De afgelopen periode zijn er in de gemeente Voorst ideeën, dromen en ambities op het gebied van Sport en Bewegen verzameld. Deze vormen de basis voor het Lokaal Sport- en Beweegakkoord. Graag nodigen we u uit om alle ambities verder met ons uit te werken.

Wat wordt het Lokale Sport- en Beweegakkoord van de gemeente Voorst?
Het Sport- en Beweegakkoord heeft als doel dat iedereen in de gemeente Voorst een leven lang met plezier kan sporten en bewegen. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer. In het Sport- en Beweegakkoord komen ambities te staan die de plaatselijke organisaties met elkaar formuleren en samen willen bereiken op het gebied van sport en bewegen.

Vier thema’s en 13 ambities
Tijdens het Sportcafé van 16 januari jl. hebben ruim 30 aanwezigen het Sportakkoorden Spel gespeeld, met elkaar gepraat en gedroomd over wat zij gezamenlijk willen bereiken. Samen met de kerngroep is alle input teruggebracht naar een viertal thema’s en 13 relevante ambities. Van het toegankelijk maken van sportaccommodaties, deskundigheidsbevordering bij sportverenigingen en meer bewegen op school tot aan het inzetten van topsporters als rolmodel voor de jeugd.

Verdiepen en concretiseren
De volgende stap is om op donderdag 5 maart met elkaar verder in gesprek te gaan over de ambities. Naar aanleiding van deze avond zal duidelijk worden hoe wij samen ervoor gaan zorgen dat alle ambities daadwerkelijk gerealiseerd gaan worden in de toekomst.

Aanmelden
Wilt u graag een bijdrage leveren aan het concretiseren van de ambities in de gemeente Voorst? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de themabijeenkomst.

In twee ronden kunt u meepraten over maximaal twee ambities die ú belangrijk vindt, waar u een bijdrage aan wilt leveren of waarvan u vindt dat deze in het lokale Sport- en Beweegakkoord opgenomen moet worden.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Aanmelden kan tot en met 3 maart. U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Aanmelden inspiratiebijeenkomst