Themabijeenkomst Lokaal Sport- en Beweegkoord Doesburg

Datum9 maart 2020
Tijd19:30 - 21:30 uur
LocatieMontessori Kindcentrum Anne Frank, Doesburg

De afgelopen periode zijn er in de gemeente Doesbrug ideeën, dromen en ambities op het gebied van Sport en Bewegen verzameld. Deze vormen de basis voor het Lokaal Sport- en Beweegakkoord. Graag nodigen we u uit om alle ambities verder met ons uit te werken.

Wat wordt het Lokale Sport- en Beweegakkoord van de gemeente Doesburg?
Het Sport- en Beweegakkoord heeft als doel dat iedereen in de gemeente Doesburg een leven lang met plezier kan sporten en bewegen. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer. In het Sport- en Beweegakkoord komen ambities te staan die de plaatselijke organisaties met elkaar formuleren en samen willen bereiken op het gebied van sport en bewegen.

Vijf thema’s en vijftien ambities
Tijdens het Sportcafé van 23 januari jl. hebben ruim 50 aanwezigen het Sportakkoorden Spel gespeeld, met elkaar gepraat en gedroomd over wat zij gezamenlijk willen bereiken. Samen met de kerngroep is jullie input teruggebracht naar een vijftal thema’s en 15 relevante ambities. Van deskundigheidsbevordering bij sportverenigingen en sportstimulering van senioren en Turken tot een sportoriëntatieprogramma voor kinderen en het inzetten van lokale topsporters.

Verdiepen en concretiseren
De volgende stap is om op maandag 9 maart met elkaar verder in gesprek te gaan over de ambities. Naar aanleiding van deze avond zal duidelijk worden hoe wij samen ervoor gaan zorgen dat alle ambities daadwerkelijk gerealiseerd gaan worden in de toekomst.

Aanmelden
Wilt u graag een bijdrage leveren aan het concretiseren van de ambities in de gemeente Doeburg? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de themabijeenkomst.

In twee ronden kunt u meepraten over maximaal twee ambities die ú belangrijk vindt, waar u een bijdrage aan wilt leveren of waarvan u vindt dat deze in het lokale Sport- en Beweegakkoord opgenomen moet worden.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Aanmelden kan tot en met 5 maart. U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Aanmelden themabijeenkomst