Gelders Sportdebat op 8 maart, voor de toekomst van sport en bewegen

In aanloop naar de Provinciale Verkiezingen hebben wij, als partners van het Gelders Sportakkoord, een gezamenlijke missie om sport en bewegen op de politieke agenda te houden. Zonder ons geen sport en bewegen op de agenda. Daarom organiseren wij op woensdag 8 maart van 16.00 tot 18.00 uur op Nationaal Sportcentrum Papendal het Gelders Sportdebat. Lijsttrekkers van de verschillende politieke partijen gaan deze middag met elkaar in debat. Met de gezamenlijke inbreng en gezicht geven partners van het Gelders Sportakkoord, beleidsmedewerkers en overige betrokkenen in de sport het signaal af aan de politiek dat het belangrijk is. Zonder ons geen sport en bewegen op de agenda.

De waarde van sport en bewegen is groot. Van plezier tot cohesie, van gezondheid tot sociale ontwikkeling. Het zorgt voor meer begrip en respect voor elkaar, en daarmee voor een beter evenwicht in de samenleving, wat we juist nu goed kunnen gebruiken. Deelnemen aan sport betekent vaak ook deelnemen aan de maatschappij. Hoe meer mensen deelnemen, hoe gezonder Nederland wordt.

Tijdens het Gelders Sportdebat ontmoet je onder andere lijsttrekkers, bestuurders uit gemeenten, sportverenigingen, inwoners van Gelderland en natuurlijk andere partners. Praat, luister en discussieer inhoudelijk mee over de verschillende thema’s die aan bod komen en de maatschappelijke impact die sport en bewegen heeft op Gelderland en haar inwoners.

Wij doen mee, jij ook?
Aanmelden voor het Gelders Sportdebat kan door op onderstaande link te klikken.

Gelders Sportdebat

Geef een reactie

Uw reactie is in goede orde ontvangen, na goedkeuring zal deze toegelaten worden op de website.

  • 5 minuten
  • feb 2023

Partners

Sportcentrum Papendal