Het is zover: Gelders Sportakkoord 2.0 gereed

Het Gelders Sportakkoord 2.0 is klaar! Veel partners hebben het afgelopen jaar meegedacht, via live en online bijeenkomsten en door input te leveren via digitale kanalen. Op basis daarvan is het Gelders Sportakkoord 2.0 geschreven. Begin februari lanceren we het sportakkoord in de talkshow Week van Gelderland op Omroep Gelderland.

Met het Gelders Sportakkoord 2.0 willen we een gezamenlijke droom realiseren: Gelderland is een provincie waar iedereen die dat wil kan bewegen en sporten, in de buurt en in verbinding met elkaar. In 2017 zijn in het eerste Gelders Sportakkoord de ambities daarvoor vastgelegd. In de jaren daarna is het netwerk van partners versterkt, en nu zijn we klaar om samen dromen om te zetten in concrete acties. In verbinding met lokale sportakkoorden, het landelijke sportakkoord en andere initiatieven.

Partners ondertekenen digitaal
Alle partners krijgen het Gelders Sportakkoord 2.0 toegestuurd. Zij kunnen dit digitaal ondertekenen en op een ludieke manier hun betrokkenheid in beeld brengen. De partnerverklaringen worden bij de lancering ook op de partnerpagina’s geplaatst. Zo is inzichtelijk welke partners bij welk thema betrokken zijn.

Bent u partner en heeft u het Gelders Sportakkoord 2.0 nog niet ontvangen? Neem dan contact op via info@gelderssportakkoord.nl.

 

  • 5 minuten
  • jan 2021