Lancering Gelders Sportakkoord 2.0 op 1 maart

Op 1 maart aanstaande wordt het Gelders Sportakkoord 2.0 gelanceerd met een online talkshow. Daarin komen onder andere gedeputeerde Jan Markink en een aantal aanvoerders aan het woord. Daarmee wordt het officiële startsein gegeven om aan de slag te gaan met de ambities en acties uit het vernieuwde sportakkoord.

Het afgelopen jaar is ondanks de coronacrisis hard gewerkt aan de nieuwe versie van het Gelders Sportakkoord. Hierin staat het netwerk van 130 partners centraal en wordt de verbinding gelegd met het Nationaal Sportakkoord en de lokale sportakkoorden die inmiddels bijna overal zijn gesloten. Samen zetten de partners zich in voor hun droom: Gelderland als een provincie waar iedereen die dat wil kan bewegen en sporten, in de buurt en in verbinding met elkaar. De lancering was eerst gepland voor medio februari, maar is vanwege onder andere de weersomstandigheden en de voorjaarsvakantie verschoven.

Projecten uitgelicht
In de talkshow gaat gedeputeerde Jan Markink in op wat het eerste Gelders Sportakkoord heeft opgeleverd en waarom vernieuwing essentieel is. Het sportakkoord bestaat uit 6 thema’s en elk thema heeft een aantal aanvoerders. Twee aanvoerders lichten de plannen op hun thema toe. En natuurlijk belichten we ook een aantal projecten waar inwoners van Gelderland aan mee kunnen doen.

Meekijken?
Iedereen die belangstelling heeft voor sport en bewegen in Gelderland is van harte uitgenodigd om live mee te kijken met de online talkshow.
Datum: 1 maart 2021
Tijd: 16.30-17.15 uur

Aanmelden kan door onderstaand formulier te vullen. Een paar dagen voor het event ontvangt u de link waarmee de uitzending kunt bekijken.

 

 

  • 5 minuten
  • feb 2021