Opbrengst Ontbijtsessie Gelders Sportakkoord 2.0

Op 31 oktober trotseerden meer dan zeventig organisaties, bedrijven en gemeenten de kou en het vroege tijdstip om te praten over het hernieuwde Gelders Sportakkoord. Al tijdens het ontbijt ontstonden geanimeerde gesprekken en tijdens het programma regende het suggesties, wensen en actiepunten.

In de loop van de ochtend werd duidelijk dat er één gevoel breed gedeeld wordt: het Gelders Sportakkoord gaat om samenwerking, en verbinding zoeken. De opgebouwde relaties en de behaalde resultaten uit het eerste Gelders Sportakkoord vormen de basis voor het Gelders Sportakkoord 2.0. En we kunnen ook van elkaar blijven leren. Kennisdeling draagt bij aan nieuwe verbindingen. Alle feedback van het ontbijt is nu verwerkt tot een inspirerend startdocument voor het Gelders Sportakkoord 2.0.

 

Download het verslag


Nu is het moment om samen aan te slag te gaan om deze input om te zetten in concrete projecten en hernieuwd akkoord. Want het Gelders Sportakkoord is van ons allemaal! Iedere partner kan een bijdrage leveren. Door mee te denken over de nieuwe inhoud, door in themabijeenkomsten concrete projecten aan te pakken of door goede voorbeelden en handige materialen te delen met partners.

Ook meedoen? Mail naar info@gelderssportakkoord.nl!

  • 5 minuten
  • nov 2019