Top programma Spreekuur in ’t Theater op 13 maart

Het programma voor de finale van de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat is rond! Op woensdagmiddag 13 maart (14.30 – 16.30 uur) vindt in de Theaterkerk van Bemmel een unieke show plaats onder de noemer Spreekuur in ‘t Theater! Dit als knipoog naar het thema van de Stimuleringsprijs ‘Zorg voor Bewegen’ waar partijen uit de zorg- en sportsector worden opgeroepen om elkaar met mooie ideeën in het hart te raken.

De afgelopen maanden zijn er tal van inspirerende en originele projectvoorstellen ingediend om Gelderland gezonder en vitaler te maken. Een vakjury selecteert nu de beste ideeën voor de prijsuitreiking op woensdag 13 maart. Naast de finale nemen inspirerende sprekers, onder leiding van TV-host Sander Schimmelpenninck, ons mee in de wereld van sport en zorg. De bekende professor neuropsychologie Erik Scherder laat zijn licht schijnen op het onderwerp ‘Zorg voor Bewegen’. Rolstoelbasketbalster Mariska Beijer, speelster van TeamNL, vertelt hoe ze in haar leven grote obstakels wist te overwinnen: van ziekenhuiskindje tot Paralympisch kampioen. Naast deze sprekers is er een spectaculaire demonstratie van twee Nederlandse topschermers en zijn er flitsende dansoptredens.

Na afloop is er een gezellige netwerkborrel om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen om Gelderland gezonder en vitaler te maken.

Nu is het aan de jury

Met 75.000 euro in de prijzenport en ruim 40 inzendingen is het nu aan de jury om de beste ideeën te selecteren. In een Dragons Den-programma zullen de finalisten hun idee pitchen waarna de vakjury beloningen uitdeelt die kunnen oplopen tot 15.000 euro. De vakjury bestaat uit:

Woensdagmiddag 13 maart, Theaterkerk Bemmel

14.00 uur: inloop
14.30 uur: spetterende openingsshow
14:30 – 16:30 uur: programma met demonstratie
van topschermers en lezingen van professor Erik Scherder
en rolstoelbasketbalster Mariska Beijer
15.45 uur: Uitreiking Stimuleringsprijs
16.30 – 18.00 uur: netwerkborrel

Heb jij je nog niet aangemeld? Mis deze finale van de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat niet en meld je nu aan.

AANMELDEN

Geef een reactie

Uw reactie is in goede orde ontvangen, na goedkeuring zal deze toegelaten worden op de website.

  • 5 minuten
  • feb 2024