DZC '68

DZC’68 is een specifieke zaterdagvoetbalclub met ongeveer 1.600 leden.
Het competitie- en bekervoetbal vinden dan ook alleen op de zaterdag plaats. DZC is toegankelijk voor alle geledingen binnen onze samenleving. Zowel in prestatiesport als breedtesport biedt de vereniging ruime mogelijkheden voor de voetballiefhebbers om hun sport te bedrijven, dat geldt zowel voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.
Het sociale gebeuren en de sportiviteit staan hoog in het vaandel van de club. Lidmaatschap van DZC betekent niet alleen het sporten en het betalen van de contributie, maar ook dat leden en ouders van jeugdleden zich inzetten voor de club. Natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden en wordt er graag gebruik gemaakt van de beschikbare kennis en kunde. Elk seizoen zijn er meer dan 350 vrijwilligers nodig om meer dan 1.200 sporters het naar de zin te maken.
Alles moet bijdragen aan de sociale cohesie en het verenigingsgevoel.

DZC’68 beschikt op Sportpark Zuid over een spiksplinternieuwe accommodatie; deze is medio 2017 opgeleverd. Het clubhuis is bovengelegen en daaronder bevinden zich 18 kleedkamers. Het is één van duurzaamste accommodaties van Nederland. Vanuit de nieuwe accommodatie wordt een eveneens nieuw kunstgrasveld betreden. Naast dit nieuwe veld ligt een tweede kunstgrasveld; daarnaast beschikt de club nog over 6 natuurgrasvelden (5 wedstrijdvelden en 1 trainingsveld).

Contactpersoon: Max Riekel

Website DZC ’68

 

Wij doen mee aan het Gelders Sportakkoord 2.0! Onze thema’s:

Themabijeenkomst Vitale sport- en beweegaanbieders

Read more about Themabijeenkomst Vitale sport- en beweegaanbieders