Van der Valk Vitaal

Met diverse vitaliteit-diensten onder één dak biedt Van der Valk Vitaal een aanbod om vitaal te worden, te zijn en te blijven, met de gastvrijheid die iedereen is gewend bij Van der Valk.

Gezond worden door op weg te gaan naar de beste versie van jezelf. Gezond te zijn door een vitale levensstijl op elk vlak te creëren. En gezond te blijven en dus vitaal oud te worden door het continu aannemen van een gezonde levensstijl. Het doel is om een vitale en energieke toekomst voor zowel mens als bedrijf te creëren, waarbij ziekteverzuim wordt teruggedrongen en duurzame inzetbaarheid wordt gestimuleerd.

Zowel hotelgasten als bezoekers uit de omgeving kunnen gebruik maken van onze diensten. Bij Van der Valk Vitaal kan men terecht bij diverse medische- en paramedische specialisten en coaches op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gezondheid. Denk hierbij aan fysiotherapie, ergotherapie, diëtisten, arbodiensten en verzuimbegeleiding. Daarnaast biedt Van der Valk Vitaal diverse bewegingsactiviteiten zoals fitness, yoga en andere groepslessen. Of u kunt van de nodige ontspanning genieten bij de beauty- of massagesalon.

Heeft u een vraag of wil u graag meer informatie ontvangen over Van der Valk Vitaal? Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs.

Contactpersoon: Chantal van der Horst

Website Van der Valk Vitaal

 

Wij doen mee aan het Gelders Sportakkoord 2.0! Ons thema:

Resultaat

Nieuwe thema’s bij extra bijeenkomst Gelders Sportakkoord 2.0

Read more about Nieuwe thema’s bij extra bijeenkomst Gelders Sportakkoord 2.0