Stichting Vitesse Betrokken

Vitesse beweegt niet alleen op het veld, maar ook ver daarbuiten! Vitesse is diep geworteld in de samenleving. Dat is al sinds 1892 het geval. Vitesse voelt een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Stichting Vitesse Betrokken is het maatschappelijk hart van de club. Het doel van de stichting is middels de kracht van Vitesse sociaal-maatschappelijk actief te zijn in (groot) Arnhem. Die maatschappelijke rol verwijst naar het verbeteren van de leefsituatie en individuen, groepen of wijken.

Om de maatschappelijke rol vorm te geven richt Vitesse Betrokken zich op projecten die in spelen op actualiteit en behoefte. Wij zijn er voor iedereen. Van jong tot oud. Daarom richten wij ons op ‘een leven lang Betrokken’.

Een vraaggerichte, open houding is van belang. Vitesse Betrokken streeft ernaar maatwerk te leveren en in samenwerking met onze partners de maatschappij te dienen.

Contactpersoon: Kevin Janssen

Website Stichting Vitesse Betrokken

 

Wij doen mee aan het Gelders Sportakkoord 2.0! Ons thema:

Veel inspiratie bij themabijeenkomst Positieve sportcultuur

Read more about Veel inspiratie bij themabijeenkomst Positieve sportcultuur

Wie heeft het beste idee om inwoners van Gelderland in beweging te brengen?

Doe mee met de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat 2021 en maak kans op 20.000 euro om jouw plan werkelijkheid te laten worden!

Klik hier voor meer informatie!