Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat 2021

Heb jij het beste idee voor een gezond Gelders sportklimaat?

 

Dé kans om jouw idee voor een sportief Gelderland te realiseren!

Heb jij een goed idee om inwoners van Gelderland in beweging te brengen? En wil je dat samen met anderen voor elkaar krijgen? Stuur je idee in voor de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat en maak kans op  20.000 euro! De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat motiveert organisaties in sport, zorg, welzijn, overheid, toerisme en onderwijs om bij te dragen aan een gezond Gelders sportklimaat door middel van creatieve initiatieven en samenwerkingsverbanden. Bijvoorbeeld een skatepark voor jongeren, een speciaal programma voor vitale werknemers of activiteiten voor sporters met een beperking bij jouw sportvereniging. Deel het met ons en wie weet wordt jouw project werkelijkheid!

Vorig jaar won Pleintje de Stimuleringsprijs.

Hoe werkt het?

Van 1 september tot 10 oktober 2021 kun je je ideeën insturen. Een professionele jury selecteert hieruit de 7 beste plannen. Omroep Gelderland zendt vervolgens een filmpje uit van deze plannen. De inwoners van Gelderland kunnen stemmen en bepalen zo samen met de jury de top 3. De winnaar krijgt 20.000 euro, de nummers  2 en 3 elk 10.000 euro om hun plan te realiseren. Daarnaast krijgen de winnaars ondersteuning van studenten van de HAN. De prijs wordt mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland, Omroep Gelderland, HAN en de Gelderse Sport Federatie.

Lees hier meer over de jury.

Voor wie?

De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat is bedoeld voor mensen en organisaties uit Gelderland die samenwerken en goede initiatieven bedenken voor een gezond Gelders sportklimaat. Om mee te doen gelden de volgende voorwaarden:

  • Het plan draagt bij aan het laten bewegen van inwoners van Gelderland.
  • Het plan is een samenwerking van minimaal twee Gelderse partijen.
  • Minimaal een van de partijen is partner van het Gelders Sportakkoord, of bereid dat bij inzending te worden.
  • Alle deelnemende organisaties zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • Je gaat akkoord met het feit dat we de inhoud van het plan op deze website en in de media delen.
  • Alleen plannen die via deze website worden ingediend doen mee.

In de actievoorwaarden vind je alle voorwaarden van de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat.

Hoe meld ik mijn idee aan?

We ontvangen je idee graag voor 10 oktober 2021. Via onderstaande link kom je in het aanvraagformulier, waarmee je je plan kan indienen. Heb je je projectplan, begroting, contactgegevens en een goede foto klaar? Dien je aanvraag in:

Inschrijfformulier Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat

 

Heb je vragen of jouw projectaanvraag voldoet? Neem dan contact met ons op via: stimuleringsprijs@gelderssportakkoord.nl.

Inwoners en de jury beslissen samen!

Als inwoner van Gelderland heb jij invloed! Eind oktober zie je op deze website welke 7 plannen de jury heeft gekozen. Vanaf begin november kun jij via de site van Omroep Gelderland stemmen op het plan dat jij het beste vindt. Je kunt dus als inwoner van Gelderland meebepalen welk project het beste bijdraagt om inwoners van Gelderland in beweging te brengen! De uitkomst van deze stemmen telt voor 50% mee. De andere 50% wordt bepaald door de jury.

Ben je al benieuwd? Zodra er plannen zijn ingediend vind je deze onderaan deze pagina.

 

Overzicht van alle inzendingen

Pilot sportvierentwintig: inzet op vitale werknemers

Read more about Pilot sportvierentwintig: inzet op vitale werknemers

Padelbaan Arnhem brengt buurt in beweging

Read more about Padelbaan Arnhem brengt buurt in beweging

Wie heeft het beste idee om inwoners van Gelderland in beweging te brengen?

Doe mee met de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat 2021 en maak kans op 20.000 euro om jouw plan werkelijkheid te laten worden!

Klik hier voor meer informatie!